Tannimplantater Budapest, Ungarn

Tannimplantater Budapest

Hvordan kan du få tannsettet ditt restaurert og forynget av eksperter for 50-70% billigere?

Hvis du trenger å få tennene tilbake til en sunn og behagelig tilstand, da har du funnet det ideelle stedet! Vårt team av tannleger tilbyr privat høykvalitets tannbehandling for 50-70% mindre enn det tannleger i Storbritannia tar seg betalt for med samme kvalitet og oppmerksomhet til pasientene våre. Tannlegeindustrien har gjort omfattende fremgang i de siste 20 årene. Utrolige nyvinninger ved hjelp av spesielle materialer har blitt rutine, inkludert tannimplantering, restaureringsporselen, og nye kompositt hvitfyllingskomponenter. Selv om du mangler tenner, eller tennene er i svært dårlig stand så gjør disse moderne nyvinningene det mulig for tennene dine å bli restaurert til en veldig høy standard i løpet av kort tid helt smertefritt.

Høy kvalitet behandlinger er nå tilgjengelig for rimelige priser!

Hos private klinikker i Storbritannia er disse moderne behandlingene såpass dyre at de folk flest, spesielt de som trenger det mest ikke har råd, men på klinikken vår i Budapest kan du få de samme behandlingene utført med samme kvalitet og oppmerksomhet til priser rundt 70% mindre enn i Storbritannia. Mitt navn er Dr. Sandor Homoki, privat tannlege, og jeg er rektor hos Smile Expert i Budapest. Siden jeg kom tilbake til Budapest, har jeg kun jobbet med pasienter som kommer fra Storbritannia, Frankrike og Norge. Pasientene kommer til oss med komplekse behov til tannlegen og hvis du besøker referansesiden vår kan du se de enorme og vellykkede transformasjonene som er mulig i de fleste tilfeller, og våre pasienter forlater klinikken veldig fornøyde med sunne og vakre nye smil.

I hvilke tilfeller bør du reise til Budapest?

 • Hvis du ønsker å motta høy kvalitet og komplekse behandlinger, men du finner at norske private tannleger er for kostbare.
 • Hvis du allerede har opplevd tap av tenner og du planlegger å ha tennene erstattet med tannimplantater.
 • Hvis du har flere fyllinger som er sprukket eller ødelagt; hvis du har sviktende kroner og broer som er ødelagt eller morkne.
 • Hvis flyttbare proteser ikke lenger er komfortable og du ønsker å få implantater for å bli kvitt de negative effektene av akrylproteser

Disse eksklusive behandlingene er tilgjengelig for deg gjennom de rimelige tjenestene våre. Vi tilbyr løsninger for tannproblemene dine gjennom pliktoppfyllende omsorg og høykvalitets private tannleger med en behandlingsplan optimalisert for å spare tid, og som koster en brøkdel i forhold til tilsvarende tjenester i Norge. Pasienter trodde de aldri ville sitte i en tannlegestol og deretter oppleve smertefri tannbehandling, men det gjør de med oss!

Grunner til å velge Dental Clinic:

 1. Best valuta for pengene: Selv om prisen på reise og overnatting er tatt i betraktning så er det fortsatt mulig å spare 50-70% hvis du velger å få behandling hos oss, samtidig som du kan nyte godt av høy kvalitet og omsorgsfull tannbehandling.
 2. Veldig effektiv organisasjon: Vi er der for å støtte deg og å svare på alle spørsmålene du måtte ha. Vi hjelper også med å bestille fly og overnattingssteder.
 3. Rolig og stress-fritt miljø: Vårt hovedmål er å forstå behovene og forventningene til våre pasienter. Vi bestreber oss på å optimalisere alle deler av behandlingen basert på de individuelle behovene til våre pasienter. Vi jobber med bare 2-3 pasienter per dag, som er et ideelt nummer for å skape de beste arbeidsforholdene.
 4. Vår klinikk ligger i hjertet av Budapest: Elvebredden av Donau ligger bare 100 meter unna. Du kan nå de mest berømte bygningene, torg og monumenter til fots fra våre lokaler. Parlamentet, Buda slott og Vaci Street, som er den tradisjonelle handlegaten i Budapest, er bare noen få minutters gange unna.
 5. Vi legger vekt på kosmetisk tannbehandling: lengden, formen, fargen på tennene er viktige faktorer i utseendet ditt. Foruten fokus på teknisk integritet av våre restaureringer, så liker vi å jobbe med aspekter som trenger en kunstnerisk tilnærming i tillegg.
 6. Sterke garantier: kvalitet og oppmerksomhet gitt med våre behandlinger gjør det mulig for oss å tilby en meget sterk garanti pakken. 110% kosmetisk garanti, og garanti for alle behandlinger som utføres i løpet av lengden på oppholdet.
 7. Våre tannleger snakker flytende engelsk og norsk. Språk er ikke en barriere i det hele tatt.

Artikler