Hårtransplantasjonskirurgi i Budapest, Ungarn

Hårtransplantasjonskirurgi

Hårtransplantasjonskirurgi er vanligvis det siste valget du har etter at du har prøvd mange flere ting for å restaurere håret ditt. Menn prøver vanligvis diverse medisiner, laserbehandling eller andre metoder før de eventuelt kryper til korset for å prøve kirurgi. Hvis du tenker på dette valget så ser du trolig etter permanente løsninger til den vikende hårlinjen din.

Den største fordelen med denne type kirurgi er at resultatene er mer permanente enn andre tilgjengelige behandlingsalternativer. Medikasjoner kan være effektive i et par år, men vanligvis er ikke resultatene permanente.

En transplantasjon derimot kan bruke hår som er resistente mot det å skalles og skallethet generelt, og kan derfor vare mye lengre. For de fleste transplantasjons-pasientene varer håret livet ut.

Denne typen kirurgi tar hår fra ryggen og på siden av hodet ditt, og flytter det på toppen av hodet. Disse hårene er genetisk resistente til hårtapsprosessen og vil derfor ikke forsvinne, ei heller behøver de heller ikke å bli erstattet. Hårene hentes fra donorområdet og plantes i små kutt i skalpen. Hvis dette blir gjort ordentlig vil en stor prosent av disse hårene overleve. Disse hårene faller vanligvis ut, men etter seks måneder vokser de tilbake og da vil du merke mer fyldig hår på hodet.

PACKAGES Implanted hairs Free nights apartment Price of the package 5% cash discount
Package 1000 1000 2 1190 € 1130 €
Package 2000 2000 2 1670 € 1590 €
Package 3000 3000 2 2390 € 2276 €
Package 4000 4000 2 3110 € 2960 €
Package 5000 5000 3 3590 € 3420 €
Package 6000 6000 3 4070 € 3877 €

Det er to hovedteknikker som kan brukes til hårtransplantasjoner i dag. En metode er å skjære en stripe med hår fra bakhodet og så ta ut de individuelle folliklene. Den andre metoden bruker nesten samme metode som en langt mindre invasiv hullemaskin der man tar folliklene rett ut av skalpen. Metoden man velger avhenger av pasienten og hva pasienten behøver, men begge metodene er veldig effektive måter å transplantere hår på. Du må selvfølgelig snakke med legen din om hvilken teknikk som passer deg best.

Bedringstiden etter en hårtransplantasjon kan variere noe. Stripe-metoden krever vanligvis en lengre bedringstid grunnet størrelsen på såret. Det kan ta opptil et par uker for skallen å leges godt nok til du kan begynne med daglige normale aktiviteter. Den andre metoden er langt mindre invasiv og du kan typisk sett gå på jobben dagene etterpå.

Kostnadene for denne typen kirurgi vil også variere, og det spørs på hvor du blir operert og hvem som gjør det. Det er vanligvis dyrere å gjøre denne type operasjon i USA enn for eksempel Asia, men det viktigste å huske på er at livskvalitet er viktigere enn prisen på operasjonen. Du må tross alt leve med resultatene for resten av livet, så du må sørge for at du velger den rette kirurgen.

Det å velge å undergå denne type operasjon er et stort steg, og å undersøke litt vil absolutt hjelp med å roe nervene litt. Nå som du vet mer om prosessen så kan du gjøre et bedre valg om hvor og når du vil bli operert. En vellykket operasjon kan sørge for at du får selvtilliten tilbake og at du liker håret ditt.

Få mer informasjon: Budapest, Ungarn

loading…