Hårtransplantasjon pris – Tyrkia eller Ungarn

Hvorfor burde du velge Ungarn for hårtransplantasjon?

Hårtransplantasjon i utlandet: Sliter du med hårtap? Vi har løsningen!Hvis du vurderer hårtransplantasjon er det en rekke faktorer du bør vurdere før du bestemmer deg for en klinikk. De to hovedfaktorene er selve teknikken og prisen. Foreløpig er det to hovedtyper av hårtransplantasjon. En av dem er FUT, som er en litt mindre moderne prosedyre. Denne metoden er svært vellykket, men det har også ulemper som for eksempel at den etterlater store synlige arr på hodet til pasienten.

Den andre er FUE (follicle unit extraction) eller follikkelutvinning, altså at man tar ut en og en hårsekk. Dette, og spesielt dens mer avansert type, FUE SafeSystem eller FUE2, gir en kortere utvinningstid og minimalt til ingen arr og med en generelt jevnere prosedyre. De fleste folk rådes til å velge FUE over FUT.

Sliter du med hårtap? Vi har løsningen!

Nå skal det sies at det ikke er mange klinikker som tilbyr FUE fordi det er en komplisert prosedyre som krever stor kunnskap og ferdigheter fra kirurgene som skal gjøre jobben helt perfekt, og dette er en av grunnene til å velge Ungarn: det er mange ungarske klinikker med fagfolk opplært til å utføre akkurat FUE.

Billigere hårtransplantasjon i utlandet – Budapest, Ungarn

Så kommer vi til prisene, da. En FUE-transplantasjon i Ungarn er i gjennomsnitt 60-70 prosent billigere enn i USA eller Storbritannia. Ungarske klinikker er blant de billigste på kontinentet, og de tilbyr fortsatt leger og omsorg i verdensklasse. Hvis du skal reise utenlands for prosedyren, kan du like godt gjøre det til en ferie! Ungarn er et av de vakreste landene du kan besøke, og hovedstaden Budapest tilbyr en uendelig mengde muligheter for avslapning og rekreasjon. Sjekk tabellen nedenfor og finn ut hvor mye hårtransplantasjoner koster i Budapest, Ungarn. Hvis du velger bort en dags hårimplantatoperasjon, kan du få et tilbud som ligner på den tyrkiske prisen.

PACKAGES Implanted hairs Free nights apartment Price of the package 5% cash discount
Package 1000 1000 2 1190 € 1130 €
Package 2000 2000 2 1670 € 1590 €
Package 3000 3000 2 2390 € 2276 €
Package 4000 4000 2 3110 € 2960 €
Package 5000 5000 3 3590 € 3420 €
Package 6000 6000 3 4070 € 3877 €

Hvis du reiser til Ungarn fra et europeisk land vil turen være enkel og billig siden prisene i Ungarn er mye lavere enn i vest-Europa eller USA. Hvis du velger FUE prosessen (igjen, spesielt den mest avanserte SafeSystem-varianten) vil håret ditt se naturlig ut helt uten arr på hodet. Du vil kunne velge frisyre, iført det du føler passer deg helt perfekt – og hvis du reiser til Ungarn for å få inngrepet gjort vil du i utgangspunktet få en ferie helt gratis, selv uten inngrepet, gitt de ekstremt lave prisene.

Hvis du er lei av skallethet og leter etter en medisinsk inngrepen som er bevist, vellykket og er i tillegg en sikker metode for å gjenopprette glansdagene av håret ditt under ledelse av høyt kvalifiserte og erfarne leger og ønsker også å gjøre dette uten at det svir i lommeboka, er Ungarn definitivt en av de beste stedene du kan tenke deg. Hårtransplantasjon er det beste løsningen for deg med hårtap.

Få mer informasjon

loading…